10 Dingen om te doen terwijl u op restaurant bent met uw kindjes:

 1. Speel "I Spy."  Dit is vooral goed in restaurants met vele muurschilderingen, speciaal behang (Rouge é Blanc?), beelden... In feite, kan dit leiden tot een aantal echt interessante gesprekken met oudere kinderen ook.
   
 2. Bedenk leuke verhalen over de mensen die je ziet. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar u kunt zachtjes spreken over de verschillende mensen die in het restaurant aanwezig zijn, zoals waarom ze eten komen, wat hun relaties, enz.Dit stimuleert het verbeeldingsvermogen van de kinderen enorm en dit kan tot leuke gesprekken leiden.
   
 3. Het gebruik van flashcards. Dit zijn leuke kaarten met met dieren, ruimte, kunst, lichaamsdelen en auto's. Ze zijn leuk om naar te kijken en een gesprek te starten. Wanneer u een reis aan het plannen bent, kan dit leuk zijn om de kinderen hierbij te betrekken. Misschien kunnen ze al enkele woordjes leren over het land waar u naartoe gaat.
   
 4. Breng iets mee waar ze hun handen voor moeten gebruiken. Voor de kinderen die nogal veel met hun handen bezig zijn, kan dit nuttig zijn om zich goed te amuseren als ze op restaurant zijn. Vb: puzzel, I pad, ...
   
 5. Proef de specerijen aan de tafel. Goed, dit kan zijn als u werkelijk wanhopig bent. Maar het werd getest en heel leuk bevonden door de kinderen.
   
 6. Creeër of maak een matchbox theater. Gewoon een lege matchbox en sommige stickers op tandenstokers en u bent klaar om te spelen. Een alternatief is het gebruik van de grotere matchbox en klein speelgoed. De sleutel is het kleine venster die de aandacht voor het "werkgebied leidt." Dit is geen hoge kunst, gewoon verhalen die de tijd doen passeren. Zowel kinderen als volwassenen moeten de verhalen vertellen!
   
 7. Lees een boek. Dit lijkt vanzelfsprekend maar soms vergeet  je gewoon hoe eenvoudig het is om gewoon lezen terwijl u wacht. Dit zijn bijvoorbeeld kleine paperback verhaaltjes die u in de auto kunt bewaren voor tijdens de files of tijdens het wachten op restaurant.
   
 8. Maak een origami. Nogmaals, klinkt zo simpel. Ik ben overtuigd dat elke persoon ten minste één origami ontwerp moet kunnen memoriseren.
   
 9. Vertel "klop klop" grappen. Deze tijdsdoder is ideaal voor de jongere kinderen. De meeste kinderen gaan via een "klop klop" fase. Het is vooral super als kinderen hun eigen grappen - die geen steek houden - gaan maken.
  Klop klop!
  Wie klopt er?
  Schoen.
  Schoen wie?
  Schoen Zool! hahahaha!
   
 10. Speel het spel van "vraag." Het is echt eenvoudig. De vrager vuurt snelle maar eenvoudig vragen aan de kinderen.
 • ​Zou u liever het leven onder water of in de ruimte?
 • Wat is uw favoriete groente?
 • Zou u liever een reus of fee zijn?
 • Hoeveel kinderen wilt u wanneer u groot bent?
 • Als u een dier als huisdier zou kunnen hebben, wat zou het zijn?
 • Fiets of Skateboard?

... En zo verder. De meeste kinderen zijn dol op dit spel! Ik denk dat ze het zo tof vinden omdat hun ouders echt naar hen luisteren en omdat ze hun mening willen delen.

Alvast veel plezier gewenst!
 

Zin om met uw kinderen eens lekker uit eten te gaan?

Of bel ons op +32 51 35 89 81.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 142 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)