In deze geïsoleerde tijden willen wij toch onze diensten blijven aanbieden om jullie elke dag verse, gezonde maaltijden aan te bieden. Hieronder een overzicht van wat u als klant kan verwachten van de gerechten die we tot bij u thuis kunnen brengen...

Afhaal gerechten restaurant Rouge é Blanc

In restaurant Rouge é Blanc kunt u dagdagelijks verse dagschotels of lekkere salades komen afhalen. De dagschotel bestaat uit een vers bereide soep met hoofdgerecht. Virginie zorgt voor voldoende variatie zodat iedereen een gevarieerde maaltijd heeft tijdens de week. Als de dagschotel niet direct uw ding is, dan bieden we ook lekkere salades zodat er voor élk wat wils is. U kan wekelijks het overzicht van de gerechten hier bekijken. 

Aan huis leveren? Heel graag!

Om de oudere mensen - die hun huizen niet mogen verlaten - ook hulp te bieden, besloten we om onze bereidingen ook aan huis te leveren in de regio Ingelmunster - Meulebeke - Izegem - Emelgem - Kachtem. Woont u in een andere regio en wenst u graag aan huis geleverd te worden? Bel ons op 051 35 89 81 en we kijken hoe we u kunnen helpen.

Voor leveringen in Ingelmunster, worden deze GRATIS voorzien zonder verplaatsingskosten. Voor levering buiten de regio Ingelmunster vragen we een kleine bijdrage van 2 euro om zo alles mooi tot aan uw deur te kunnen brengen. 

Veiligheid voorop voor de klant

Elke dag doen we het nodige om de inkom, het restaurant, de keuken en dergelijke te desinfecteren. Tussen elke klant die een gerecht komt afhalen worden de handen gewassen en er kan betaald worden met payconiq of bancontact. Voor de leveringen aan huis kan er met payconiq betaald worden en Yves zorgt voor de nodige hygiëne met mondmasker en handschoenen en houdt afstand zoals werd opgelegd door FOD.

Suggesties? We horen het graag van u.

Indien u als klant zelf suggesties heeft voor bepaalde gerechten, staan we hiervoor open om dit met u samen te bekijken. U kan ons hiervoor een mailtje sturen en Virginie bekijkt dan wat er mogelijk is qua bereiding.

Al zin in lekkere vers bereide maaltijd?

Of geef deze telefonisch door via 051 35 89 81.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)