Bij het uitgeven van onze "oude" cadeaubonnen vroegen onze klanten of men een cadeaubon aangekocht in het Herenhuis kon verbruiken in het restaurant Rouge é Blanc en omgekeerd. Tot op heden was dit nog niet mogelijk, maar nu hebben we één cadeaubon gecreëerd voor beide zaken. Dus ongeacht waar deze werd aangekocht, u kunt met uw cadeaubon steeds genieten in restaurant Rouge é Blanc te Ingelmunster of wellness en b&b Herenhuis te Izegem.  Dat is dubbel plezier in één doosje...

Cadeaubon Rouge é Blanc: waarvoor gebruiken?

Restaurant:

Uw ontvangen cadeaubon kunt u in Rouge é Blanc Ingelmunster, gelegen in de Bruggestraat 97 - 99, nuttigen voor het genieten van een diner. Tijdens de week kunt u er een dagschotel verkrijgen, à la carte gerechten of proef de heerlijke en seizoensgebonden maandmenu en -suggesties. Ook bij de populaire "keuzemenu" stelt u zelf uw eigen menu samen. Kortom, keuze te over om uw geschenkbon om te ruilen voor een heerlijke maaltijd!

B&B:

Als u van iets verder uit de regio bent, dan kunt u ook na de maaltijd bij ons overnachten. Dit heeft als voordeel dat u geen rekening hoeft te houden met de verbruikte alcoholische drankjes. Na het uitslapen verwennen we u met een lekker vers bereid ontbijt en kunt nog genieten van een aangename dag. Combineer dus uw geschenkbon met een overnachting en diner om het maximum uit uw cadeau te halen.

Cadeaubon  Herenhuis: waarvoor gebruiken?

Wellness:

In onze wellness geniet u verschillende formules, gaande van een "wellness sleep - over", een "knabbel en babbel" arrangement, een "kaas en wijn" arrangement en nog zoveel meer om te ontspannen. De bon kunt u dus gebruiken in combinatie met een hapje of drankje ter plaatse en ondertussen geniet u van een ontspannende sessie in uw privé wellness. In de privé wellness zitten steeds badhanddoeken, kamerjassen en wasproducten inbegrepen. Wat dacht u van een uitgebreid luxe ontbijt in combinatie met deugddoende wellness achteraf? Ja! Wel, probeer dan zeker de het "breakfast - luxe" arrangement!

Ontbijten:

U woont in de regio en wenst tijdens het weekend eens uitgebreid te ontbijten met uw partner, gezin, familie of vrienden? Dat kan, want elke zaterdag en zondag biedt het Herenhuis een luxe ontbijt buffet aan waar u tal van verse lekkernijen proeft en geniet van het gezellig samen zijn in een mooi kader. Begin dus maar een geschenkbon te vragen voor een luxe ontbijt...

B&B:

Stel je even voor: vanaf het moment je in de auto stapt tot de volledige duur van uw verblijf, bij het ontbijt en bij het uitchecken enkel en alleen maar GENIETEN. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is het wellness sleep - over arrangement zeker een aanrader voor u. U geniet privé parking bij aankomst, een ruime kamer voorzien van alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf. 's Morgens krijgt u een vers en uitgebreid ontbijt aangeboden door de gastvrouw Christine en tussen al dit lekkers en genieten door, ontspannen u en uw partner zich in onze privé wellness voor totale relaxatie. Bekijk de verschillende kamers in onze b&b en boek uw welverdiende arrangement.

Wenst u ook iemand een "écht genieten" ervaring te schenken?

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 123 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)