Eerste of plechtige communie?

Of het nu een eerste of plechtige communie is, we verzorgen graag deze speciale dag voor uw kind(eren) en uw gasten. In de eerste plaats is het communiefeest er voor het kind en vanuit dit oogpunt vertrekken we om er een geslaagde dag van te maken. Bij een eerste kennismaking komen de ouders met kind of kinderen even langs om de zaal en zeker de speeltuin te bezichtigen. Eventueel een springkasteel plaatsen, het hoort er allemaal bij. Eens de kinderen zich naar hartelust uitleven op het speelplein, overlopen we samen met de ouders wat men van deze dag verlangt.

Uw communie feest organiseren?

Wanneer komen jullie aan, eet men eerst in familiekring een menu met daarop aansluitend de receptie, wat wenst u uw gasten te schenken, welke hapjes wenst u te geven... Kortom, al uw wensen zetten we om in tastbare, eet - en drinkbare zaken. U krijgt dan een optie van 2 weken om te kiezen of jullie het communie- of lentefeest door ons wenst te laten verzorgen. Nadat we uw goedkeuring krijgen, reserveren we definitief de zaal voor jullie na ontvangst van een voorschot. Eén maand voorafgaand aan het feest komen we nogmaals samen om in detail enkele zaken te overlopen:

  • Zaalopstelling
  • Menu, dranken en hapjes
  • Ijslam, ijsboek of ijstaart in vorm van hobby?
  • Aantal uitgenodigde volwassenen en kinderen
  • Kinderanimatie? Luchtkasteel?

Nadat dit overlopen is, gieten we dit in een overzichtelijk voorstel en kan u één week op voorhand het definitief aantal personen doorgeven. Op deze manier kan u honderd procent aandacht geven aan wat écht belangrijk is: uw kind en uw gasten. Wij zorgen ervoor dat uw gasten in de watten worden gelegd...

Lente- of communiefeest volgend jaar?

Bel ons op +32 (0)51 35 89 81 of

of overtuig uzelf en lees de gastenbeoordelingen.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)