U wenst een speciale dag met uw familie of vrienden te beleven waarbij u graag de praktische zaken uit handen geeft om 100% te genieten van uw feest? Perfect! Bij feestzaal - restaurant Rouge é Blanc kunt u voor een kleine groep tot 15 personen in het restaurant terecht. Vanaf 15 volwassen stellen we graag de feestzaal ter uwer beschikking...

Feestzaal met speeltuin

De feestzaal kan worden opgedeeld in 2 delen, zodat de kleinere groepen tussen 15 - 20 personen een gezellige ruimte hebben waar ze naar hartelust kunnen vieren. Is de groep groter dan 20 personen, dan stellen we graag de ganse zaal ter beschikking zodat iedereen comfortabel plaats kan nemen en ten volle genieten van het feest. Voor de volwassenen is er bij mooi weer een vernieuwd terras voorzien, waar u het aperitief met bijhorende hapjes kunt nemen. Voor de kinderen beschikken we over een grote, zuid-gerichte speeltuin die volledig omheind is, zodat de kinderen zich volledig kunnen uitleven.

Restaurant met speeltuin

Het restaurant is sinds begin april in een nieuw jasje gestopt om nog meer z'n troeven uit te spelen, namelijk: gezelligheid, een vlotte bediening en een lekkere keuken met gerechten vol passie gereeërd door chef - kok Virginie. Op het terras geniet u bij mooi weer van een sfeervol en door groen omgeven kader, waar u ofwel het aperitief kunt nemen of de maaltijd onder een zonnescherm. De kinderen kunnen zich ook naar hartelust uitleven in de speeltuin met wiebelboot, klimmuur en kasteeltje en de voetballiefhebbers kunnen een balletje trappen op doel.

Voor welke feesten kunt u bij ons terecht?

Rouge é Blanc specialiseert zich in de feesten van kleine en middelgrote groepen, vanaf 15 tot 50 personen maximum. U kunt bij ons terecht voor een babyborrel met walking dinner, een communie - of lentefeest waarbij we steeds kijken voor een aangepast menu voor volwassenen en kinderen. Een huwelijksverjaardag of een huwelijksfeest in beperkte kring is ook mogelijk, mits er achteraf geen discobar aan te pas komt. Wenst u uw pensioen te vieren met alles erop en eraan? Wel, dan zorgen we ervoor dat uw pensioenfeest een hoogtepunt in uw leven is voor u en uw gasten.

Voor zakelijke feesten zoals nieuwjaarsreceptie of personeelsfeest bieden we graag kant - en  - klare oplossingen aan. Een verjaardagsdiner behoort ook tot onze mogelijkheden. Ten slotte bieden we ook nog rouwmaaltijden aan waarbij we een laatste eerbetoon bieden aan uw dierbaar familielid. Hierbij kunnen we, indien u dit wenst een familietafel voorzien voor de hoofdgezinsleden.

Feestzaal - Restaurant met privé parking

Het restaurant en de feestzaal beschikken over een ruime privé parking waar zo'n 24 wagens kunnen parkeren. Langs beide kanten in de straat kan er ook vrij geparkeerd worden alsook op de private parking van het winkelcentrum naast onze zaak. Zo kunt u steeds uw wagen kwijt op korte afstand en parkeert u ook gratis.

Feestzaal - Restaurant met mogelijkheid tot overnachten.

Een etentje of feest betekent meestal ook een glaasje op. Hiervoor bieden we ook de perfecte all - in oplossing voor uw feest of diner. B&B Rouge é Blanc beschikt over 3 ruime, moderne kamers voor een totaal van 6 personen. 's Morgens kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt en indien u dit wenst kunnen we zelfs een LUXE ontbijt voor u klaar maken.

Verkiest u liever een authentieke kamer met veel sfeer en charme, maar toch ook alle moderne comfort? Dan zit u bij B&B Herenhuis perfect! Deze prachtinge bed and breakfast beschikt over vier ruime tweepersoonskamers en één schitterende familiesuite waar u een fantastische ervaring zult beleven. In totaal kunnen hier in alle kamers samen tot 15 personen overnachten. Ideaal dus voor een overnachting met familie, vrienden of teambuilding in beperkte groep. Indien u dit wenst, kunt u zelfs uw overnachting koppelen aan een privé wellness.

U ziet én leest het goed: bij Restaurant - Feestzaal - B&B Rouge é Blanc geniet u ten volle van uw feest of etentje... En nu nog de juiste datum prikken!

Al een feestdatum op het oog?

Bel naar +32(0)51 35 89 81 of

Komen uw gasten van ver? Laat hen gerust overnachten in onze B&B!

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)