Als de kinderen zich amuseren, dan genieten de ouders samen van een rustige middag of avond... Zeg nu zelf, wanneer kon jij als kind anderhalf uur stilzitten op een stoel? Ik (= Yves) alleszins niet, want ik deed niets liever dan voetballen, in bomen klimmen of dingen doen die ik eigenlijk niet mocht doen :-)

Daarom is het bij restaurant Rouge é Blanc ideaal om met kleine en grote kinderen te komen eten. Ze kunnen zich uitleven in de grote speeltuin en een lekkere, gezonde maaltijd eten, terwijl de ouders met vrienden of familie een mooie middag of avond beleven.

Grote omheinde speeltuin

In de grote speeltuin, die zongericht is, is het altijd leuk vertoeven. Er is een groot doel beschikbaar waar men met z'n vriendjes leuke wedstrijdjes kan voetballen, een houten speelkasteel met glijbaan om te klimmen of te glijden, twee schommels om eens hoog in de lucht te gaan, een wip en een wiebelboot, waar je je even helemaal op de golvende oceaan waant en waar de ouders ook van tijd tot tijd zich even aan wagen... Kortom, je beleefd er de tijd van je leven als kind zijnde...

Gezellig restaurant

In het gezellig restaurant is het heerlijk vertoeven van comfortabel meubilair, aangename sfeer en mooie kaart met diverse gerechten. Tevens is er voor de grote kinderen gratis WIFI voorzien, zodat de I-pad houders zich ook aan tafel kunnen amuseren. Tijdens de zomermaanden is het aangenaam vertoeven op het zuiders terras.

Kinder gerechten?

De kinderkaart biedt lekkere gezonde maaltijden aan zoals kipfilet met appelmoes of kinderspaghetti. Voor de vleesliefhebbers is er een kindersteak te verkrijgen. Als de kinderen toch even mogen zondigen (hoe was je zelf als kind?) dan kan men een frikandel met frietjes vragen. Verder zijn er nog onze huisbereide garnaal - of kaas kroketten te verkrijgen. Keuze te over voor de kleine lekkerbekken!

Gerechten volwassenen?

De volwassenen kunnen kiezen uit een uitgebreide waaier aan mogelijke gerechten: Tijdens de week bieden we een dagschotel aan met soep en hoofdgerecht tegen de prijs van 12.50 euro. Voor de prijs van 15 euro geniet u zelfs van een soep met hoofdgerecht en dagvers dessert. Tevens hebt u de keuze uit onze vaste kaart waar à la carte gerechten in staan zoals salades, pasta's, vlees- en visgerechten en maandsuggesties. Wenst u uitgebreider te dineren, dan biedt de keuzemenu of maandmenu hier de perfecte oplossing voor uw maaltijd!

Tijdens het weekend is er geen dagschotel, maar alle andere keuzemogelijkheden bieden u meer dan voldoende om er een leuke uitstap van te maken tijdens uw bezoek aan ons restaurant.

Zin om met de kinderen uit eten te gaan?

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 123 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)