Tweede B&B: Herenhuis Rouge é Blanc

Op maandag 19 januari vond de open deurdag plaats in B&B Herenhuis. Meer dan 140 gasten zakten af om even een kijkje te komen nemen in deze nieuwe wondermooie bed and breakfast. Zowel zakelijke als particuliere gasten zullen in de toekomst zeker hun weg vinden naar deze zaak. Alle kamers zijn voorzien van al het nodige om zowel de verblijven van korte én lange duur aan te kunnen bieden. Op maandag 26 januari was het eindelijk zover. B&B Herenhuis opende de deuren en de eerste gasten konden inchecken. Gastvrouw Christine Parmentier zorgt alvast dat elke gast de nodige aandacht krijgt om van een optimaal verblijf te genieten.

Ligging B&B Herenhuis

De locatie van B&B Herenhuis is heel centraal in het Izegemse stadsgedeelte. Op amper 100 meter van de Colruyt en 200 m van het shoppingcenter "Frunpark". De bushalte "Het zwarte paard" stopt op 50 meter van de bed and breakfast en in een straal van 1 kilometer bereik je de markt met z'n gezellige cafeetjes en eetgelegenheden én het station voor diegenen die met de trein wensen te komen. De rijksweg en autosnelweg liggen op amper 5 minuten rijden met de wagen. Kortom, B&B Herenhuis biedt u alle mogelijkheden om een gevarieerd verblijf te hebben.

Museumbezoeken?

Tijdens het opendeurdag bezoek van burgemeester Bert Maertens, samen met enkele afgevaardigden uit het schepencollege, namelijk Mevr. Caroline Maertens, Filip Motte en Kurt Himpe kregen we te horen dat Izegem hard aan het werken is om de stad uit te bouwen tot een toeristische trekpleister. Het museum "Eperon d'Or" zal de parel van de stad worden en de geleide bezoeken aan dit museum en brouwerij Van Honsebrouck zullen alvast een mooie culturele belevenis zijn. We hopen alvast dat het museum op het geplande tijdstip opan kan gaan en werken graag mee met de toeristische uitbouw van Izegem.

Wellness in B&B Herenhuis?

Vanaf september 2015 zal u ook tijdens uw verblijf in de b&b, onze wellness kunnen boeken. We bieden alvast enkele arrangementen aan waar u en uw partner kunnen genieten van het verwarmd binnenzwembad, de sauna en stoombad en jacuzzi. Deze faciliteiten worden ook aangeboden aan klanten die niet in onze b&b verblijven. 

Wenst u deze b&b te bezoeken?

Boek dan nu uw kamer in het Herenhuis of

Of bel ons voor meer info op 0032 (0)51 35 89 81.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)