Wanneer kan ik met pensioen?

Dat is een goeie vraag. We laten dit echter over aan de specialisten inzake pensioenregeling. Wat veel belangrijker is, is deze vraag: Wanneer zal ik mijn pensioen vieren? Hier kunnen we u wèl van dienst zijn. Bij Feestzaal Rouge é Blanc kunt u terecht voor een uitgebreide pensioenreceptie of pensioenmaaltijd in familiale kring. We helpen u graag bij het overlopen van uw wensen om van deze dag een echt feest te maken. In onze feestbundel staan verschillende uitgewerkte menu's en mogelijkheden om recepties te houden. Combinaties zijn altijd mogelijk en we werken steeds een voorstel op maat uit.

Doordat we ook beschikken over een terras en kindvriendelijke speeltuin, hebben we alle troeven om van klein tot groot een leuke dag of avond te maken. In onze overdekte parking kan u uw wagen parkeren en staat u dicht bij de zaal. Voor mindervaliden hebben we zelfs een aparte ingang zodat men geen trappen moet nemen.

Als u 's avonds niet meer naar huis wenst te rijden, dan kan u ook bij ons terecht voor een kamer met ontbijt. Zo kan u ook tijdens het feest een glaasje drinken. Je zou haast gaan verlangen om op pensioen te gaan...

Zin om uw pensioenfeest te vieren?

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 119 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)