We leven in een digitaal tijdperk waar het heel eenvoudig is om zaken aan te kopen of te reserveren via het web. De grote aanbieders van hotels en b&b's zoals booking.com en tripadvisor spelen hier handig op in en rekenen forse commissies aan per behaalde reservering.

Dit betekent dat de b&b eigenaar maar 2 opties heeft: Ofwel de prijs aanpassen (meestal in de hoogte) ofwel een groot stuk uit de winstmarge verliezen. Omdat de klant dé belangrijkste bron van inkomen is voor de eigenaar, wilt men deze heel graag belonen indien hij rechtstreeks tot bij de hotel of b&b - eigenaar boekt.

Rechtstreeks bij b&b boeken = directe korting.

Bij Rouge é Blanc vinden we ook dat u als klant zeker een mooie beloning krijgt indien u rechtstreeks tot bij ons boekt. U ontvangt daarom een directe korting van 10 euro per nacht. Dit wil zeggen dat u voor een tweepersoonskamer met ontbijt 80 euro betaalt, terwijl u voor dezelfde kamer op tripadvisor of booking 90 euro zou betalen. Een mooie korting voor uw inspanningen.

Overnachtingen vanaf 2 nachten

Voor de gasten die een langer verblijf rechtstreeks boeken, dus vanaf 2 nachten, krijgt u nog eens 5 euro extra korting per nacht. Dit betekent voor dezelfde tweepersoonskamer met ontbijt dat u slechts 75 euro in plaats van 90 bij tripadvisor/booking zou betalen. Zoals u ziet hebben wij er heel wat voor over om u rechtstreeks tot bij ons te krijgen en belonen we u daar graag voor.

Rechtstreeks boeken = gratis voordelen

Rechtstreeks reserveren biedt u ook steeds de laagste on-line prijs aan, wat voor u als klant heel leuk is als extra voordeel, naast de kwaliteit van de kamers en het slaapcomfort. Via de cubilis module bent u 100% zeker van uw boeking en kamer en zijn er ook achteraf geen verborgen kosten meer zoals toeristen tax of andere dergelijke meerkosten. Alle klanten die ook rechtstreeks reserveren, krijgen gratis een parkeerplaats aangeboden op onze overdekte parking. Dit is zeer handig voor bijvoorbeeld zakenmensen die een laptop meehebben, maar ook toeristen die bijvoorbeeld met de fiets op stap zijn. Uw kluisje in de kamer wordt ook steeds gratis aangeboden in de kamerprijs.

Betaalmogelijkheden voor uw overnachting

Voor de betaalmogelijkheden bieden we tot op vandaag 3 verschillende opties aan: U kan betalen op voorhand via overschrijving, wat handig is als u graag niet te veel cash mee hebt voor onderweg of ter plaatse. De tweede optie bestaat erin dat u ter plaatse betaalt met cash. De derde en ook veel gebruikte optie is dat men met een betaalkaart (bancontact, maestro, visa,...) betaalt.

Zin in directe korting op je verblijf?

Bel naar +32(0)51 35 89 81 of...

En ontvang uw extra korting vanaf 2 nachten bij rechtstreekse boeking*
GRATIS annuleren tot 7 dagen voor inchecken.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)