Genieten bij restaurant Rouge é Blanc

Gezellig uit eten gaan met z'n tweetjes of in familiekring of met vrienden. Het blijft altijd leuk! Omdat wij samen met u deze leuke ervaring willen delen, krijgt u hieronder een beknopte uitleg waarvoor u tercht kunt in ons restaurant te Ingelmunster (West - Vlaanderen).

Dagschotel

Elke week geniet u van dinsdag tot en met vrijdag keuze uit een verse dagschotel. Dit omvat een soep en een hoofdgerecht en door de snelle service kunt u op korte tijd toch van een volledige maaltijd genieten. De prijs voor de dagverse schotel is 12,50 euro per persoon. Voor voor de totaalprijs van 15 euro krijgt u nog een dagvers dessertje bij uw soep en hoofdgerecht aangeboden . Wenst u hierna nog een lekkere kop koffie of verse thee, dan kunnen we dit alles zeker binnen het uur serveren.

A la carte

Kiest u liever zelf in onze uitgebreide kaart uw favoriete vlees - of visgerecht? Of verkiest u een luchtige salade of snelle hap? Dan biedt onze vaste kaart zeker wat u wenst. Tijdens het nemen van een aperitiefje kiest u uw maaltijd en we zorgen ervoor dat deze piekfijn geserveerd wordt. Aan u de keuze of u nog een lekker dessertje wenst...

Suggesties

Elke maand werkt Virginie lekkere, seizoensgebonden suggesties uit. U krijgt telkens een evenwichtig aanbod van vis en vlees en lekkere suggestiedessert voorgesteld. De suggesties zijn beschikbaar vanaf vrijdagavond tot en met zondagavond. Inderdaad, ook op zondagavond is de keuken op vanaf 18h. Een fijne manier om uw weekend al genietend af te sluiten.

Menu

Naast de suggesties kunt u bij ons ook terecht voor de maandmenu. Ook hier krijgt u seizoensgebonden gerechten voorgeschoteld. U kiest zelf of u de geselecteerde waters en wijnen wenst te proeven of als u zelf een voorkeur heeft voor een wijntje, dan kan u deze kiezen in onze gevarieerde wijnkaart. U bent volledig vrij in het kiezen van het aperitief. De maandmenu met waters en wijnen inbegrepen zit rond de 50 - 55 euro per persoon.

Uiteraard bieden we naast de maandmenu ook nog de keuzemenu Rouge é Blanc aan. Hier kiest u uit twee voor- en hoofdgerechten en desserts volgens uw smaak. De prijs van de keuzemenu bedraagt 38 euro per persoon.

Extra's restaurant

Naast de smaakvolle gerechten en het gezellige interieur bieden we u ook nog enkele extra's aan waardoor een bezoekje aan het restaurant zeker de moeite loont. Door de goeie, comfortabele stoelen voelt u zich net als in uw zetel thuis.  Bij mooi weer kan u uw aperitief of maaltijd op het zon - gericht terras nemen. 

De overdekte parking zorgt ervoor dat uw wagen veilig staat, weg van de straat en bij té warm en té koud weer staat uw wagen altijd vertrekkensklaar. In de speeltuin kunnen de kinderen zich naar hartelust uitleven.

Voor de zakelijke klanten en kinderen met I pad bieden we in het ganse gebouw gratis wifi - internet aan.

Kortom, lekker genieten start hier!

Ook zin om even te komen proeven?

Of bel ons op 0032 (0)51 35 89 81.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)