Restaurant regio Ingelmunster

Rouge é Blanc is gelegen in de Bruggestraat 97 - 99, 8770 te Ingelmunster. We zijn geopend sinds oktober 2010 en zijn dus nu bezig aan ons achtste jaar. Virginie leeft volledig haar passie in de keuken uit door telkens opnieuw voor mooie bordjes en lekkere gerechten te zorgen. Yves ontvangt de klanten in het restaurant en beantwoord graag uw vragen over reserveringen voor zaal, b&b en restaurant. Voor onze klanten van het restaurant, de feestzaal en de B&B beschikken we over een ruime overdekte parking.

Restaurant: de kaart

Tijdens de week kunt u telkens van dinsdag - tot vrijdagmiddag een dagschotel komen eten. Hierin zit een soep en hoofdgerecht. We bieden ook een vaste kaart aan met vis - en vleesgerechten, pasta's en salades en kindergerechten. Elke maand creëert Virginie nieuwe suggesties en maandmenu volgens het seizoen. Naast de maandmenu kunt u ook nog opteren voor het keuzemenu, waarbij u kiest uit verschillende voor - en hoofdgerechten en desserts. 

Restaurant en feestzaal: speelplezier voor de kinderen

Het restaurant en de feestzaal beschikken over een grote, zuidgerichte speeltuin voor uren speelplezier voor klein en groot. Het grote voordeel van dit speelterrein is dat het volledig omheind is en dus veilig voor uw kinderen. Er staat een groot doel, wiebelboot en fort, samen met nog enkele kleine speeltuigen. Kortom: een leuke middag of avond voor zowel de ouders als de kinderen!

Restaurant en feestzaal: zomers terras

Vanaf april tot oktober kunt u op ons zomers terras genieten van al het lekkers wat we u te bieden hebben. U waant zicht direct in het zonnige zuiden! Voor de feestzaal voorzien we ook een apart terras zodat u bij mooi weer ook buiten kunt aperitieven (en genieten van het zonnetje)! Wenst u graag wat meer info over de feestzaal? We helpen u graag verder met onze feestbundel waar u verschillende mogelijkheden ziet om uw feest in te vullen. Deze kunt u gratis downloaden op de feestzaalpagina onder "download de feestbundel"

Ook zin om even te komen proeven?

Bel naar +32(0)51 35 89 81 of

Of combineer uw etentje met een overnachting in onze b&b...

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)