Als zoon van een groenten en fruitwinkel was ik altijd al gepassioneerd door eten... Met Virginie als mijn vrouw en chef - kok bouwden we samen in de regio Izegem ons eigen plaatsje uit... Welkom bij restaurant Rouge é Blanc! 

Restaurant regio Izegem

Restaurant Rouge é Blanc kunt u bezoeken in de Bruggestraat 97 - 99 te Ingelmunster. Ingelmunster zegt u? Inderdaad op vijf minuutjes van Izegem en omstreken vindt u ons restaurant. De regio Izegem bevat veel culinaire en culturele pareltjes en we prijzen ons gelukkig om daar deel van uit te maken. Als geboren Izegemnaar ben ik fier op de borstel- en schoennijverheid die Izegem op de kaart heeft gezet. Vandaag vindt u deze mooie verzameling terug in het Eperon d'Or museum in Izegem. Een bezoek aan Izegem gaat dus perfect gepaard met een etentje! Tijd dus om kort even onze keuken en specialiteiten voor te stellen...

Restaurant keuken

Restaurant Rouge é Blanc biedt een Belgisch - Franse restaurant keuken aan. Je kan er oerdegelijke Vlaamse gerechten zoals hutsepot op grootmoeders wijze of karnemelkstampers proeven, maar eveneens de meer verfijnde gerechten zoals zeetong meunière of filet pure met huisbereid sausje zijn één van de smaakmakers van het restaurant. Wekelijks kunt u tijdens de middag een lunch gerecht kiezen die betaat uit een soep en hoofdgerecht. Deze dagschotels zijn wekelijks te raadplegen via onze site en facebookpagina. In de uitgebreide kaart kiest u ook uit een keuze menu of maandelijkse menu

Elke maand kiest u ook uit verschillende seizoensgerechten. Deze suggesties kunt u eveneens maandelijks raadplegen op voorhand. Voor een lichte maaltijd bieden we ook salades en pasta's aan en we passen graag de gerechten aan bij eventuele allergieën. Ook vegetarische maaltijden zijn verkrijgbaar in het restaurant.

Restaurant cadeaubon

De cadeaubon van Rouge é Blanc biedt u verschillende mogelijkheden om samen te genieten van dit geschenk. U kunt deze uiteraard in het restaurant gebruiken voor heerlijke gerechten of menu, maar ook voor een overnachting in de B&B Rouge é Blanc of B&B Herenhuis Izegem is deze bon geldig. Zelfs voor een luxe ontbijt of een privé wellness kan deze waardebon ook genuttigd worden. Het luxe ontbijt en de privé wellness bevinden zich ook in de regio Izegem, namelijk in het Herenhuis waar u in een prachtig interieur kunt genieten van de huiselijke sfeer en gezelligheid.

Kindvriendelijk restaurant

Kinderen klein en groot zijn eveneens welkom in het restaurant. Er is een grote omheinde speeltuin waar men naar hartelust kan voetballen, klimmen of op de wiebelboot zitten. Voor communiefeesten, lentefeesten, joranfeesten of babyborrels met kleinere groepen tot 15 personen kunnen we dit laten doorgaan in het restaurant. Voor ruimere aantallen, beschikken we ook over een feestzaal waar we tot vijftig personen zittend plaats kunnen bieden. We beschikken dan ook over een privé terras zodat men bij mooi weer het aperitief buiten kan nemen.

Restaurant terras

Elk jaar tegen eind maart, begin april openen we het zuiders terras. Bij mooi weer kunt u genieten van de lente- en zomerzon om wat extra vitamines op te doen. Voor april 2019 openen we opnieuw het gezellig terras in een nieuw jasje. Dit jaar proberen we het nog extra gezellig te maken, zodat u naast het lekkere eten en drinken ook nog kunt genieten van een leuke beleving op het zonnig terras. Wat we juist gaan wijzigen verklappen we nog niet... Dit moet u zelf even komen beleven...

Komen eten?

Bel naar +32(0)51 35 89 81 of

Of combineer uw etentje met een overnachting in onze b&b...

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 142 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)