In het gezellig en sfeervol restaurant Rouge é Blanc, gelegen in de Bruggestraat 97 - 99 te Ingelmunster, West - Vlaanderen, kiest u uit verschillende huis specialiteiten die zeker de moeite lonen om even een bezoekje te brengen. Hieronder krijgt u een kort overzicht waarom ook u deze diverse specialiteiten geproefd moet hebben. Als u tegen het einde van het artikel het water in de mond hebt gekregen, weet u wat u te doen staat: Reserveren bij Rouge é Blanc.

Vis specialiteit:

Zeetong in hoeveboter gebakken met slaatje en verse frietjes. Ook nog wel gekend onder de term "sole meunière op de wijze van de oude molenaarsvrouw". Deze culinaire vedette kenmerkt zich doordat het gerecht rijkelijk voorzien is van de hoeveboter, wat een extra smaakdimensie geeft aan de zeetong. We bieden dit gerecht gefileerd aan, waardoor u gratenvrij kan smullen. Deze vers gebrachte klassieker is daarom een topper onder de visgerechten. Iedereen weet dat een zeetong drie keer moet zwemmen: in de zee, in de boter en ten slotte in de maag...

Salade specialiteit:

Salade "Rouge é Blanc" Royal met verse frietjes. Deze huisspecialiteit biedt u een salade aan om "U" tegen te zeggen. Op één bord proeft u namelijk van een heerlijke foie- gras, gezonde gerookte zalm, pure tomaat garnaal, flinterdun gesneden carpaccio van rund, gedroogde gandaham met meloen en krokante kaaskroket. Al deze lekkernijen komen u ter tafel met vers gebakken frietjes. Nu nog uw favoriete drankje erbij en laat het feest beginnen!

Vlees Specialiteit:

Runds “Filet Pure” met saus naar keuze, slaatje en verse frietjes. De filet pure is het beste stuk vlees dat het rund te bieden heeft. Dit malse vlees kan je met vier verschillende sausjes krijgen: Kruidenboter, peperroomsaus, béarnaise, champignonroomsaus of gewoon "natuur" met de jus van het rundsvlees. De filet is vetarm, wat het ook een gezond stukje vlees maakt om te verorberen. Proeven, zou ik zeggen!

Cote à l'os met saus naar keuze, slaatje en verse frietjes. Dit stevige, sappige stukje gegrild vlees heeft extra veel smaak door het vetrandje dat rond het stuk tussenrib met bot zit. Samen met één van de lekkere sausjes, zoals u ook bij de filet pure kunt verkrijgen, is deze een absolute topper onder onze gerechten. Nu nog een goed glaasje rode wijn en het plaatje is compleet.

Maand suggesties:

Naast onze vaste kaart met keuzes uit salades, vis en vlees- gerechten, bieden we ook elke maand seizoensgebonden suggesties aan. In mei zijn dit bijvoorbeeld de asperges, in oktober - november de wildgerechten. Kortom, elke maand verrassen we u met een nieuw aanbod van lekkere maaltijden.

Neemt u menu?

Eet u graag uitgebreid? JA! Wel, dan kiest u uit 2 verschillende mogelijkheden om 's middags of 's avonds met uw familie, vrienden of partner te genieten van de menukeuzes die u aangeboden krijgt. De eerste menu is de "keuzemenu". U stelt uw eigen menu samen uit een aanbod van 4 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 4 desserts. Iedereen aan uw tafel kiest z'n eigen voorkeur gerechten, handig toch?

De tweede menu die we elke maand aanpassen is de "maandmenu". Dit is een vaste menu met voor - en hoofdgerecht, dessert en koffie. Hier proeft u wat de seizoenen voor u te bieden hebben. Beide menu's kunnen genomen worden met een aangepast water en wijn arrangement.

Komt het water u ook in de mond?

Bel +32 (0)51 35 89 81 of

Wenst u liever met uw familie apart te dineren in een gezellige ruimte?
Bekijk dan zeker onze zaalmogelijkheden voor uw feest of diner.

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 123 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)