Het overlijden van een dierbare persoon

In de eerste plaats bieden we onze innige deelneming aan, mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Jammer genoeg komen we allemaal vroeg of laat in aanraking met het heengaan van een dierbare persoon.

Praktische info rouwmaaltijden

Graag vragen we aan de begrafenisondernemer of de nabestaanden die de rouwmaaltijd aanvragen om zo snel mogelijk een richtgetal door te geven van het aantal genodigden. Zo kunnen we de rouwmaaltijd zo vlot mogelijk organiseren. Voor mensen met een allergie kunnen we een alternatief uitwerken indien dit op voorhand vermeld wordt.

Rouge é Blanc rouwmaaltijden

In onze zaal verzorgen we ook rouwmaaltijden met het nodige respect voor de overleden persoon. Na de rouwplechtigheid kunt u bij ons terecht voor rouwmaaltijden, koffietafel of buffetten. In overleg met de dierbare nabestaanden zorgen we voor een gepaste tafelschikking en familietafel indien men dit wenst. We luisteren ook graag naar de andere details voor de rouwmaaltijd.

Mogelijkheden rouwmaaltijden

We bieden u in een serene sfeer onderstaande mogelijkheden rouwmaaltijden aan:

  • Belegde broodjes met koffie of soep
  • Koude vleesschotel met groenten & koude aardappelen
  • Koude vis- en vleesschotel met groenten & koude aardappelen
  • 5 Uitgewerkte rouwmenu’s

Alle menu’s zijn voorzien van 2 maal bediening van soep en hoofdgerecht. Vraag gerust naar ons boekje voor de rouwmaaltijden. We staan u ook steeds bij in deze intieme momenten.

Ook een dierbaar persoon verloren?

We bieden onze innige deelneming en diensten aan...

Of bel ons op +32 (0)51 35 89 81

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)