Start brasserie Rouge é Blanc
In oktober 2010 hebben Virginie en Yves de zaak geopend. Om te beginnen wilden we vooral een breed publiek aanspreken, zijnde zakenmensen, senioren, jonge ouders met kinderen, en de brede middengroep. Daarom werd eerst besloten om Virginie de zaal te laten uitbaten en ondertussen kon Yves zich inwerken. De keuken was vooral een brasserie - keuken die Frans getint was. De gerechten waren vooral de klassiekers zoals zeetong, kabeljauw, filet mignon, entrecôte,... maar ook snacks zoals salades, garnaalkroketten, kaaskroketten,... kortom iedereen kon hier z'n gading vinden.
Restaurant keuken Virginie
Sinds september 2012 staat Virginie in de keuken en willen we iets hoger mikken. We hebben nog altijd de snelle hap van de brasserie - keuken, maar nu komen er ook pure, meer verfijnde restaurant-gerechten bij kijken. Elke maand werkt Virginie een nieuwe maandmenu uit, met daarnaast een uitgebreide keuze aan suggesties.