Start brasserie Rouge é Blanc

In oktober 2010 hebben Virginie en Yves de zaak geopend. Om te beginnen wilden we vooral een breed publiek aanspreken, zijnde zakenmensen, senioren, jonge ouders met kinderen, en de brede middengroep. Daarom werd eerst besloten om Virginie de zaal te laten uitbaten en ondertussen kon Yves zich inwerken. De keuken was vooral een brasserie - keuken die Frans getint was. De gerechten waren vooral de klassiekers zoals zeetong, kabeljauw, filet mignon, entrecôte,... maar ook snacks zoals salades, garnaalkroketten, kaaskroketten,... kortom iedereen kon hier z'n gading vinden.

Restaurant keuken Virginie

Sinds september 2012 staat Virginie in de keuken en willen we iets hoger mikken. We hebben nog altijd de snelle hap van de brasserie - keuken, maar nu komen er ook pure, meer verfijnde restaurant-gerechten bij kijken. Elke maand werkt Virginie een nieuwe maandmenu uit, met daarnaast een uitgebreide keuze aan suggesties.

Wenst u een kijkje te nemen in ons restaurant?

of reserveer meteen en bel naar +32(0)51 35 89 81

Archief

Pages

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 120 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)