Het ontbijt is belangrijkste maaltijd van de dag! Laat ons ervoor zorgen dat u geniet van dit feestelijk ontbijt moment!

Wanneer ontbijten?

Vanaf 8h30 's morgens kunt u op woensdag - donderdag - vrijdag - zaterdag én zondag komen genieten van een deugddoend ontbijt in restaurant Rouge é Blanc. We werken steeds op reservering, dus laat vooraf van je horen...

Inhoud ontbijt mogelijkheden?

U heeft de keuze uit 2 formules voor de volwassenen, namelijk de "Planke juste van passe" en de "Buk sta bie". Voor de kinderen tot 12 jaar hebben we een "Tijgertjes ontbijt" in petto. Wat deze ontbijten nu juist allemaal inhouden, vindt u hieronder terug. Het water zal u alvast in de mond komen bij het lezen van zoveel lekkers!

Het ontbijt "Planke juste van passe"

In deze ontbijt formule geniet u van een vers ontbijt, geserveerd op een grote plank met Koffie of thee en verse fruitsap. Op de plank zelf bieden we u een lekkere smoothie aan met daarnaast yoghurt en granola en vers fruit als krachtige vitamines om uw dag te starten. Daarnaast voorzien we verschillende broodjes en ontbijt koeken. Als beleg zijn er diverse soorten charcuterie en kaas beleg met als klap op de vuurpijl een Ambachtelijke "stutte" rijkelijk belegd.

Het ontbijt "Buk Sta Bie"

Dit type ontbijt heeft zijn naam zeker niet gestolen... Na het verorberen van dit uitgebreid ontbijt zal je 's middags geen honger meer hebben... We starten uiteraard ook met koffie of thee en een lekker vers geperst fruitsap. Ook hier serveren we er een smoothie met yoghurt en granola erbij en vers fruit zodat een stevige basis gezonde voeding wordt gelegd. Tevens kies je hier ook uit verschillende knapperige ontbijt broodjes en koeken, vers gebakken uiteraard!

Dan heb je "Ip de torre" (voor de NIET - West - Vlamingen: Op de toren) een ruim aanbod aan beleg van gerookte zalm, tot slaatjes en charcuterie en kazen. Een lekker eitje "naar uw goeste" mag hier zeker niet ontbreken en wordt met veel liefde bereid tijdens uw ontbijt moment. We voorzien hier ook nog wat zoetigheden, zoals chocolade snoep en een hartig en zoet hapje. Hiernaast werken we ook seizoensgebonden, dus er komt nog veeeeel meer bij kijken en het is meeegalekkker!

Het "Tijgertjes" ontbijt

Voor kinderen tot en met 12 jaar voorzien we het volgende: Een lekker drankje, een tijgerpistolet met hagelslag en donut, een worstje en kaasje en cornflakes met vers fruit. Daarnaast nog een lekker chocolade snoepje om de vingertjes van af te likken...

Prijzen ontbijten?

De prijzen van deze ontbijten zijn: Voor "De Planke juste van passe" is de prijs 18 euro per persoon (vanaf 2 personen). Voor "De Buk Sta Bie" betaal je 22 euro per persoon (vanaf 2 personen) en voor het "Tijgertjes ontbijt" is de prijs 9,5 euro per persoon (t.e.m. 12 jaar). Dit wordt smullen!

Al honger gekregen?

Reserveer nu uw ontbijt plaats.

Of reserveer telefonisch via 051 35 89 81!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 119 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)