Restaurant regio Izegem - Ingelmunster

Beleef een unieke ervaring op het gebied van dineren. Kies uit een gevarieerde kaart met elke maand nieuwe suggesties en menu om u het beste te geven wat het seizoen ons biedt. Wilt u bij ons deze unieke ervaring proeven?

Ja, ik wil graag mijn tafel reserveren.

Welke lekkere bereidingen kan u in ons restaurant eten...

De pure keuken biedt Frans - Belgische gerechten aan. U kan bijvoorbeeld genieten van een sappige Filet Pure met sausje naar keuze of een heerlijke verse zeetong, rijkelijk voorzien van hoeveboter. Knapperige salades en lekkere pasta's staan ook op de kaart.

Elke maand werkt Virginie verschillende suggesties en een maandmenu uit, waar u de pure seizoenen terug in kunt proeven.

U eet à la carte rond de 20 - 30 euro per persoon. Kiest u voor de maandmenu, dan zit de prijs tussen 50 - 60 euro all - in. We houden ook rekening met allergieën zoals lactose of glutenvrij eten en dergelijke en bieden voor de vegetariërs ook aangepaste gerechten aan.

We bieden u:

Tijdens de week: Lunch - Keuze menu - Onze kaart - Maandmenu - Suggesties
Tijdens het weekend: Maandmenu - Suggesties - Keuze menu - Onze kaart

Aangenaam kader

Het gezellig interieur, de aangename stoelen, de geur van verse producten en de snelle en vriendelijke bediening zorgen voor een uitstap om nooit meer te vergeten. Vanaf april tot oktober kunt u bij mooi weer genieten op het zuid gericht terras van uw lekkere cocktail, gin - tonic of andere favoriete aperitief. Uw maaltijd kunt u ook in het zonnetje verorberen...

Ruime speeltuin en kindvriendelijk

De kinderen vanaf 3 jaar kunnen zich naar hartelust uitleven in de grote tuin (1000 m2). In deze volledig omheinde tuin kan men de "wiebelaar" trotseren, in het kasteeltje spelen of voetballen...

Gratis Wifi

Hebt u een laptop mee of I phone of I pad? Schakel over op het Rouge é Blanc netwerk met de gratis wifi - code. Deze kunt u aan tafel bij de bediening vragen.

Overdekte parking 

Te warm, te koud, regen, sneeuw, ... uw wagen staat netjes geparkeerd op de overdekte parking die plaats biedt aan zo'n 25 wagens.

Groepen?

Mogelijkheid tot plaatsen van groepen in onze zaal. Vraag naar de beschikbaarheid van het zaaltje zodat u en uw gasten de menu kunnen proeven in de aparte zaal.

Heeft u ook zo'n honger gekregen?

Bel naar +32(0)51 35 89 81 of

of plan uw etentje voor groepen van 15 tot 35 personen in onze feestzaal.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze promoties of volg ons via facebook (Bekijk hier vorige nieuwsbrieven).

Booking.com score

9,5  / 10

uit 139 beoordelingen
Reserveer hier

Ma: gesloten
Di-Vr:
Vr-Za:
Zo:
Enkel voor restaurant / B&B en zaal doorlopend te reserveren

Rouge é blanc bvba
Bruggestraat 97-99,
8770 Ingelmunster (Belgium)